Chcete si byť istý, či nie ste nakazený respiračným ochorením COVID – 19 ? Najlepšou prevenciou a taktiež najlepším opatrením voči tomuto nepríjemnému, respiračnému ochoreniu je pravidelné vykonávanie testov. Pre toto testovanie sú vhodné antigénové testy, ktoré majú skutočne veľmi jednoduché použitie a práve preto ich zvládne vykonať každý. Nie je nutné navštevovať zdravotnícke zariadenia, ani iné obdobné odberové miesta, aby ste sa utvrdili v negativite, či pozitivite voči ochoreniu covid – 19, stačí si tieto antigénové testy zakúpiť v pohodlí Vášho domova a už len počkať na dodanie.

odberové miesto

Následne si môžete opäť v pohodlí domova tieto antigénové testy vykonať sami. Tieto antigénové testy, aj keď majú skutočne jednoduchý postup vykonania samo testovania, majú takmer 100% schopnosť dané respiračné ochorenie, a teda covid – 19 odhaliť už v priebehu pätnástich minút. Na stránke covidexpert.sk si môžete vyberať z najnovších typov antigénových samo testov, ktoré Vám zaručia spoľahlivosť v boji proti respiračnému ochoreniu covid – 19. Pomocou antigénových testov si sami vykonáte test rýchlo a efektívne, bez nutnosti nejakého špeciálneho vybavenia.

antigénové testy

Naviac, tieto najnovšie antigénové testy sú vyrábané vo vysokej kvalite, sú certifikované a teda sa nejedná o žiadne lacné testy, u ktorých je senzitivita takmer nulová. S týmito antigénovými testami budete hneď vedieť na čom ste. Ich spoľahlivosť Vás presvedčí o ich kvalite a vy tak už v priebehu pätnástich až dvadsiatich minút budete vedieť výsledok. Na covidexpert.sk nájdete tieto antigénové testy dostupné v menších ale aj vo väčších baleniach. Možnosť vybrať si antigénové testy s obsahom koloidného zlata, ale aj bežné klasické testy, ktoré sa vykonávajú priamo z výteru sekrétu v nose, no aj antigénové testy, ktorých výsledok sa získava priamo zo slín ústnej dutiny. Výber je už len na Vás a teda vyberte si to, čo Vám najviac vyhovuje, v pohodlí svojho domova a buďte v bezpečí, a hlavne zdravý.