Schoeller Allibert Vám ponúka rôzne plastové obaly už niekoľko desaťročí. Svojou kvalitnou prácou a inováciou výroby Vám prinášame kvalitné a funkčné plastové IBC kontajnery, ktoré môžete opakovane používať vďaka ich jednorazovým obalom /sačkom. Svojou kapacitou, rozmermi a funkčnosťou Vám tieto plastové IBC kontajnery napomáhajú ku kvalitatívnejšej produkcii a preprave Vašich produktov či už je to v potravinárskom priemysle, či v mnohých ďalších priemysloch ale aj maloobchodných sieťach a iných odvetviach.

námorná preprava

IBC kontajnery a ich príslušenstvo, ako je napríklad kontajner 4420032 – CL285 1155x1155x1132 6R, BD, DD opakovane použiteľný kontajner s jednorazovým vakom, praktický a skladací, ktorý spĺňa všetky požiadavky na ochranu zdravia a bezpečnosť je vybavený kvalitnou a pevnou konštrukciou s dvojitou stenou, umožňuje stohovanie až do 7500 kg nákladu alebo stohovanie 4 kontajnerov na 1, čo vysoko minimalizuje skladový či prepravný priestor. Disponuje vymeniteľným príslušenstvom ako sú rôzne jednorazové vaky, a ďalšie, ľahko vymeniteľné príslušenstvo, napríklad konektory a ventily. S týmto IBC kontajnerom môžete počítať v doprave či už loďou, čiže v námornej doprave ale rovnako tak aj v cestnej a koľajnicovej doprave. Jeho kapacita je 1000L.

koľajnicová preprava

IBC kontajner 5600100 – CF280 1219x1118x1064 – 3R disponuje s využiteľným objemom až 1060L a pri svojich rozmeroch a stohovateľnosti 1034mm umožňuje manipuláciu len jednou https://poli5.bandcamp.com/album/jednou osobou, no aj napriek tomu je vhodný pre ťažké náklady. Jeho uzamykací systém v tvare písmena T zabezpečuje maximálnu ochranu proti neoprávnenému otvoreniu a manipulácii. Má pevnú a robustnú konštrukciu so zosilnenými stenami, je teda veľmi pevný a odolný. Je možné všetky jeho diely vymeniť, preto je jeho životnosť pomerne veľmi dlhá. Vodiace lišty na jeho základni sú vybavené protiskĺzovými zátkami čo zvyšuje bezpečnosť pri manipulácii s týmto IBC kontajnerom.

Nenechajte si ujsť ostatné ponuky IBC kontajnerov a pozrite si celú ponuku.