Aj keď sa snažíme napodobniť nábytok či farebné štýl, niečo tomu predsa len vždy chýba. Je to materiál, ktorý Interiérový návrhári často používajú vo svojich projektoch. Viete o aký materiál ide?

Sklo.

Skôr sa pri stavbách domu používa už od nepamäti. Veď predsa len okná inú výplň ako sklenenú nepoznajú. No čoraz častejšie sa tento moderný materiál dostáva aj do interiéru.

sklenené dvere

Sklenené dvere.

Sklenené dvere dokážu vykúzliť skutočne štýlový a luxusný dojem vašej domácnosti. Sklenené dvere určite ohromia svojím dizajnom nejednu vašu návštevu. Okrem dizajnovej stránky ponúkajú aj veľa výhod. Interiér krásne presvetli a vy tak získate aj množstvo slnka. Miestnosti, ktoré sú oddelené sklenenými dverami vyzerajú oveľa vzdušnejšie a priestrannejšie. Sklo nepôsobí rušivo a minimalisticky štýl, akým sa sklenené dvere vyznačujú je v dnešnej dobe populárny.

Pri výbere sklenených dverí máte na výber z posuvných sklenených dverí alebo klasických otváracích. Výhodou posuvných sklenených dverí je možnosť osadenia aj v priestore, kde nie je veľa priestoru na ich otváranie.

Potrebujete súkromie?

Možno vás odrádza priehľadné sklo, za ktorým je všetko vidieť. Pokiaľ potrebujete oddeliť miestnosť a vyžadujete si v nej určitú dávku súkromia, môžete zvoliť iný typ skla ako napríklad mliečne. V takomto prípade vás nikto rušiť nebude.

sklenené dvere

Bezpečnosť na prvom mieste.

Stále však ide o sklo a sklo je neuveriteľne krehký materiál, v niektorých prípadoch až nebezpečne krehký. Takýto typ skla však na dvere používaný nie je. Pri výrobe sklenených dverí sa používa výhradne bezpečnostné tvrdené sklo, ktoré je odolné voči nárazu. Nemusíte sa obávať osadenia sklenených dverí aj do domácnosti s deťmi či domácimi miláčikmi.

Kde nájsť kvalitné sklenené dvere?

Na lmmont.sk nájdete skutočne širokú ponuku rôznych typov sklenených dverí v čírom, matnom či vzorovanom prevedení. Navštívte stránku lmmont.sk a vyberte si svoje moderné sklenené dvere ešte dnes.