To, kde bývame nás veľmi ovplyvňuje. Určite chceme mať okolo seba pekné prostredie, ktoré si budeme užívať a kde budeme môcť dostatočne a plne relaxovať. Spálňa je jedným z priestorov, kde naozaj potrebujeme relaxovať a mať pohodlný spánok. V tom nám pomôže kvalitná posteľ, ktorá má kvalitný matrac. Okrem toho aj celkový dizajn a všetky veci v spálni vytvárajú celkový dojem a atmosféru priestoru. Posteľ teda môže byť jednak komfortná a pohodlná na spánok, môže mať dokonca zdravotný, ortopedický matrac a zároveň môže mať krásny moderný dizajn. Drevo je jedným z materiálov, ktoré je u nás veľmi obľúbené, pre svoje prírodné vlastnosti i vzhľad. Spätosť s prírodou sa nám na Slovensku nedá upierať a tak si často vyberáme práve drevené postele.

drevena postel

Drevená posteľ EDIT BOX https://www.segum.sk/produkt/edit-box môže byť aj vašou relaxačnou zónou. Vo firme SEGUM sa dá objednať v rôznych veľkostiach a v rôznej farbe. Môžete mať túto skvelú modernú posteľ v bielej, v bledohnedej alebo v tmavej farbe dreva. Rovnako si môžete vybrať aj rôzny drevený dekor. Posteľ EDIT BOX má úložný priestor, no viete si ju objednať aj bez neho. Hodí sa pre ňu rošt, ktorý sa otvára zboku alebo pri nohách. Posteľ má jemné hliníkové detaily a pevnú konštrukciu. Tá jej pomáha, aby vydržala dlho slúžiť svojim majiteľom.

drevená posteľ

Posteľ EDIT BOX od SEGUMU môžete doladiť spálňovým nábytkom v rovnakom dekore a prevedení. Môžete mať nočné stolíky, ktoré pekne zladíte alebo komody a skrinky. Dokonca je k dispozícii na objednávku stolík i zásuvky k posteli. Všetko si pohodlne objednáte aj online, presne podľa rozmerov, ktoré potrebujete. Vaša spálňa s touto krásnou posteľou s moderným dizajnom a modernými farbami stane oázou oddychu a oživí váš priestor. Stačí už len doladiť posteľnými obliečkami v moderných farbách a z príjemného materiálu a pár doplnkami alebo koberčekmi a váš ideálny priestor je hotový.